Fostul a publicat imagini XXX cu ea pe net, drept răzbunare! Întreaga familie le-a văzut

28 ianuarie 2015 14:04   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără a fost umilită de fostul iubit care a publicat fotografii sexy cu ea pe internet, acolo unde au putut fi văzute de familia şi prietenii ei.

Cazine McCarthy, în vârstă de 20 de ani, a fost oripilată când a văzut că fostul său a pus imagini în care apare doar în lenjerie sexy pe contul ei de Instagram şi un clip în care apare goală, conform mirror.co.uk

Tânăra a trimis poza lui Nathan Lloyd (22 de ani) când erau încă împreună. Ea i-a trimis şi o filmare indecentă când acesta a rugat-o, pe motiv că îi era dor de ea.

La ceva timp, Cazine s-a despărţit de Nathan, pentru că bărbatul era "agresiv şi o controla". 

Drept răzbunare, Nathan a publicat imaginile pe contul de Instagram al fetei şi apoi i-a schimbat parola pentru ca ea să nu poată să le şteargă.

"Nu m-am gândit nici o clipă că ar face aşa ceva. Acum nu aş mai trimite imaginile. E terifiant să nu ştii unde a ajuns poza ta", a spus ea. 

Cazine a spus că i se vede clar faţa în poză, iar în clip e uşor de recunoscut graţie unui tatuaj cu trandafir. 

"Ştiu că apropiaţii şi vecinii vorbesc despre mine. Cred că unii au trimis clipul prietenilor. Nu pot să neg că sunt eu: e clar casa mea. Mai rău e că prietenii mei virtuali ar putea să creadă că am vrut să mă vadă goală", a mai adăugat tânăra. 

Nathan a fost arestat pentru că a publicat imaginile pe internet. El a primit un ordin de restricţie. 

Prietenii lui Cazine au reuşit să scoată imaginile de pe Instagram după ce le-au raportat ca "ofensiv" de sute de ori. 

Mai multe