Fostul rege al Malaeziei a divorțat de superba rusoaică pentru care a renunțat la tron

17 iulie 2019 14:03   Internațional
Ultima actualizare:

Fostul rege al Maleziei a divorțat de Rihana Oksana Voevodina, superba rusoaică pentru care a renunțat la tron. Despărțirea s-a produs la numai câteva săptămâni după ce Muhammad V și fosta Miss Moscova au devenit părinți.

Vestea divorțului dintre fostul rege al Maleziei și fosta Miss Moscova a surprins cel puțin la fel de mult ca vestea nunții, la sfârșitul anului trecut, mai ales că Rihanna a tot dat asigurări în ultima vreme că este foarte fericită în mariajul ei de poveste.

Certificatul de divorț, înregistrat cu data de 1 iulie, a fost făcut public de presa din Kuala Lumpur.

Muhammad V, a abdicat la începutul acestui an. A fost pentru prima oară când un monarh al acestei țări a renunțat la tron înainte de încheierea mandatului de cinci ani. Fostul rege nu a precizat la vremea respectivă care a fost motivul renunțării la tron, însă decizia a fost pusă în legătură cu imaginile cu ”sex în piscină” dintr-un reality show la care participase la un moment dat noua lui soție.

Vestea că Sultanul Muhammad V de Kelentan (50 de ani) s-a căsătorit cu Rihanna Oksana Voevodina (27 de ani) în capitala Rusiei s-a propagat prin intermediul rețelelor sociale la sfârșitul anului trecut, în noiembrie. Regele își luase ”liber” două luni învocând motive medicale.

Divorțul, pronunțat prin rostirea de trei ori a cuvântului ”talak”

Conform certificatului făcut public, divorțul a fost pronunțat prin rostirea de trei ori a cuvântului ”talak”, cea mai severă formă de divorț din lumea islamică, cu caracter ireversibil. Data divorțului trecută pe certificat este 22 iunie. Acesta a fost pronunțat în Singapore. Fiul cuplului s-a născut cu numai o lună mai devreme, la 21 mai.

Cei doi s-au căsătorit la începutul lunii iunie, anul trecut, în cadrul unei ceremonii musulmane private. Imaginile care au ajuns pe rețelele sociale sunt de la o a doua petrecere de nuntă, organizată la Moscova, într-o sală de concerte.

Mai multe