Fostul soţ al Prinţesei Martha Louise a Norvegiei s-a sinucis. Îl acuzase pe Kevin Spacey de abuz sexual

26 decembrie 2019 9:55   Internațional
Ultima actualizare:

Şoc în familia regala norvegiană. Fostul soţ al Prinţesei Martha Louise s-a sinucis. Moartea lui Ari Behn a lăsat întregul palat, dar şi rudele şi prietenii înmărmuriţi. Scriitorul de 47 de ani avea trei copii cu prinţesa de 48 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2002 şi au divorţat în 2017.

Anunţul a fost făcut chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie de managerul lui Ari Behn: "Cu mare tristeţe în suflet anunţăm că Ari Behn s-a sinucis. Vă rugăm să ne respectaţi intimatea".

Conform mirror.co.uk, regele Harald, tatăl Marthei Louise, a făcut şi el o declaraţie: "Eu şi Regina am primit cu mare tristeţe vestea morţii lui Ari Behn. A fost o parte importantă a familiei noastre şi avem multe amintiri frumoase cu el". Mai mult, familia regală a spus că: "Ari a fost un prieten bun, un membru iubit al familiei şi un unchi minunat, cu care am împărtăşit multe moment mai mult sau mai puţin importante". 

Familia nu a oferit alte detalii privind moartea lui Ari Behn. 

Ari şi Martha Louise au avut trei fiice împreună: Maud Angelica, născută în 2003, Leah Isodora, născută în 2005 şi Emma Tallulah, în 2008. Născut în Danermca, Ari Behn a crescut în Norvegia şi a studiat istoria şi religia la Universitatea din Oslo. A scris trei romane şi mai multe nuvele. Cărţile lui au fost traduse în suedeză, daneză, germană, maghiară, islandeză şi franceză. 

L-a acuzat pe Kevin Spacey că l-a molestat

În 2017, autorul l-a acuzat pe Kevin Spacey că l-a agresat fizic la un concert pentru Premiul Nobel. Vorbind despre incidentul care ar fi avut loc în 2007, Ari a spus că: "Am avut o discuţia minunată. A stat lângă mine. După cinci minute, m-a invitat la o ţigară. Atunci a pus mână pe piciorul meu şi apoi m-a atins în zona intimă". Ari l-ar fi oprit pe Spacey, spunându-i: "Poate mai încolo". 

Mai multe