FOTO Ce brad frumos! Este făcut din 2.945 de oameni

3 decembrie 2014 21:09   Internațional
Ultima actualizare:

Întreaga planetă a intrat în febra pregătirilor pentru sărbătoarea de Crăciun. Ca de fiecare dată, oamenii au început să-şi pună la contribuţie imaginaţia pentru a crea cei mai deosebiţi brazi împodobiţi.

Febra sărbătorilor de iarnă a cuprins planeta de pe acum. Cei mai originali în acest an au fost locuitorii din capitala Hondurasului, Tegucigalpa. Ei au reuşit să creeze recent cel mai mare brad de Crăciun uman. Pentru a realiza minunăţia, au venit cu mic cu mare fix 2.945 de persoane.

Astfel, hondurienii au reuşit să intre în Cartea Recordurilor. Bradul nu a existat însă decât şase minute, cât participanţii au rămas nemişcaţi. Recordul anterior era deţinut de Argentina, unde s-a realizat în 2013 un brad uman de 1.982 de persoane. Dar nebuniile nu se opresc aici: entuziaştii au făcut brazi din turtă dulce,  broccoli sau sticle de bere.

La noi cad ca popicele!

Scene demne de cascadorii râsului, în Timișoara. Împodobirea bradului din Parcul Copiilor a fost cu peripeții pentru angajații firmei care decorează locul. Conform opiniatimisoarei.ro, în timp ce doi muncitori agățau globurile, urcați într-o nacelă, utilajul s-a stricat, iar brațul mașinii s-a prăbușit! Probleme au fost și la Sieni (jud. Maramureș). Bradul de Crăciun instalat în centrul orașului a rezistat doar 20 de ore, fiind doborât de vântul puternic. Copacul de 9 m va fi „ancorat” mai bine și redecorat.

Mai multe