FOTO: Cea mai nefericită poză cu Ministrul Finanţelor din Marea Britanie

28 ianuarie 2015 11:16   Internațional
Ultima actualizare:

Marea Britanie se pregăteşte de alegeri generale, iar campania a început deja marţi, 27 ianurie. Însă Partidul Conservator a pornit la drum cu stângul.

Prima oprire a prim ministrului David Cameron (48 de ani) şi a ministrului Finanţelor George Osborne (43 de ani) a fost o fabrică de cidru. Cu presa după ei, cei doi au vorbit cu proprietarul Chris Hecks şi au gustat din băutura fabricată acolo. Fotografii s-au grăbit să facă poze, iar Osbourne s-a arătat încântat de întâlnire. 

Doar că una dintre imagini a devenit rapid cea mai nefericită poză cu Osborne, conform metro.co.uk. 

În timp ce gusta dintr-o sticlă cu cidru, ministrul a încercat să pară relaxat, doar că mâna lui stătea într-o poziţie nefericită, iar degetul mare părea că iese din pantaloni. 

Agenţia care a publicat fotografia şi-a cerut scuze imediat după ce internauţii au început să râdă de ministru. "Observatorii ageri din media au văzut ceva în această fotografie cu George Osborne care a scăpat editorilor noştri. Degetul ministrului se afla într-o poziţie nefericită şi pe seama căreia se pot face glume. Ne cerem scuze, domnule Osborne, este un gest făcută din greşeală, fără intenţie". 

Mai multe