FOTO Femeia cu trei sâni, arestată că s-a urcat beată la volan

28 ianuarie 2015 11:16   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Florida, SUA, faimoasă pentru cei trei sâni ai ei, a fost oprită de polițiști pentru că mergea cu viteză și a fost găsită băută la volan.

Alisha Hessler, în vârstă de 21 de ani, care acum se recomandă Jasmine Tridevil, a devenit cunoscută după ce a publicat pe rețelele sociale imagini cu ea și cei trei sâni ai ei.

Atunci, ea a susținut că a strâns bani timp de doi ani pentru a-și putea permite operația estetică de adăugare a unui al treilea sân între cei doi, dăruiți de la natură. Tânăra a povestit la un post de radio local că a mers la 50 de medici chirurgi, care i-au refuzat cererea absurdă, însă, într-un final, a găsit un estetician dispus să-i împlinească dorința.

Ulterior, oamenii au acuzat-o pe Alisha Hessler că îi păcălește, mai ales după ce poliția a eliberat un raport în care se specifica că bagajul ei, care fusese furat într-un aeroport, conținea o proteză mamară, informează Mirror.co.uk.

Tânăra și-a susținut în continuare varianta, declarând că sânul ei a fost realizat din implant de silicon și țesut prelevat de pe abdomenul ei.

Recent, bruneta a fost oprită de poiliție pentru că a depășit limita legală de viteză, iar apoi arestată pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe