FOTO Nebunie curată! Cu cine s-a căsătorit o femeie, sătulă de bărbați

28 ianuarie 2015 10:41   Internațional
Ultima actualizare:

Nu i-a fost ușor să-și găsească marea dragoste, așa că atunci când Yasmin Eleby s-a uitat în oglindă a luat o decizie radicală.

O ghinionistă în dragoste din Statele Unite ale Americii nu a mai vrut să aștepte până să-și găsească jumătatea, așa că s-a căsătorit cu… ea însăși.

Yasmin Eleby a făcut un pact cu propria persoană atunci când a împlinit vârsta de 38 de ani. Dezamăgită de atâtea relații eșuate, și-a promis că dacă nu-și va întâlni marea dragoste până la 40 de ani, atunci va închide acest capitol din viața ei și se va căsători cu ea însăși.

Și-a anunțat familia în legătură cu decizia ei radicală și apoi a organizat o nuntă fastuoasă, la care și-a invitat toate rudele și prietenii, scrie Mirror.co.uk.

"Nu am cuvinte să exprim paleta largă de emoții simțite în ultimele săptămâni. Am fost copleșită de afecțiunea și dragostea care mi s-au oferit în timpul sărbătoririi dragostei și vieții mele", a scris americanca pe Facebook, imediat după ceremonie.

Evenimentul a fost unul simbolic, căci nu este legal să te căsătorești cu propria persoană. Însă femeia amorezată de ea însăși vrea să facă totul ca la carte: în curând va pleca singură în luna de miere în Cambogia, Laos și Dubai.

Mai multe