FOTO Pompierii au salvat un bebeluş aruncat în toaletă de mama lui

10 decembrie 2014 15:18   Internațional
Ultima actualizare:

Caz şocant în China! O mamă a încercat să scape de bebeluşul ei, aruncând nou-născutul în toaletă. Din fericire, micuţul Xiaoxiao, aşa cum a fost botezat de salvatorii lui, a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Bebeluşul de doar câteva zile s-a născut a doua oară. Pompierii l-au salvat pe micuţul prins în conducta de canalizare, după ce mama lui a încercat să se debaraseze de el într-un mod îngrozitor.

Femeia, pe urmele căreia se află poliţiştii, a născut singură într-o toaletă publică din nord-estul Chinei. După ce i-a dat viaţă micuţului, mama a dat bir cu fugiţii, abandonându-şi copilul în toaletă.

Un trecător a auzit scâncetele micuţului, care proveneau dinspre un canal din oraşul Suide County, provincia Shaanxi. Acesta a alertat imediat pompierii, care l-au găsit pe bebeluş zăcând într-o baltă.

Băiatul, care a suportat minute bune frigul din fosa septică, trăieşte, iar medicii îi dau mari şanse de supravieţuire. „A fost o cursă contracronometru pentru că cineva ar fi putut arunca ceva pe canal şi copilul s-ar fi putut îneca”, a povestit şeful departamentului de pompieri.

Mai multe