Fratele atacatorului din Las Vegas: „Parcă un asteroid a căzut peste familia noastră”

2 octombrie 2017 17:59   Internațional
Ultima actualizare:

Spectatorii unui concert de muzică country din Las Vegas au trecut prin clipe de coșmar după ce un bărbat în vârstă de 64 de ani a deschis focul adupra mulțimii. Fratele atacatorului este consternat de ce s-a întâmplat și nu-și explică motivul pentru care a recurs la un asemenea gest.

Autorul celui mai sângeros atac armat din Statele Unite se numește Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a cărui soție se pare că i-ar fi fost complice, informează reviewjournal.com.

Fratele atacatorului, Eric Paddock, în vârstă de 55 de ani, este uimit de ce s-a întâmplat și nu știe ce ar fi putut să-l determine pe Stephen să devină un criminal:

„N-avem nicio idee despre cum s-a întâmplat acest lucru. E ca și cum un asteroid ar fi căzut peste familia noastră. Nu ne putem imagina niciun motiv care l-ar fi determinat pe Stephen să facă așa ceva. Tot ce putem face este să transmitem condoleanțe oamenilor care au murit. Nu e nicio explicație, niciun avertisment”, a mărturisit fratele atacatorului, potrivit sursei citate.

Stephen Paddock nu are antecedente penale. Singurul moment în care a intrat în atenția autorităților a fost în 2012, din cauza unui zbor neglijent. El are permis pentru pilotarea aeronavelor cu un singur motor.

Mai multe