Gestul disperat al unui adolescente după ce a fost violată

2 aprilie 2016 13:40   Internațional
Ultima actualizare:

O adolescentă se zbate între viaţă şi moarte după ce şi-a dat foc, ruşinată că a fost violată de un vecin. Fata de 16 ani se afla singură acasă când bărbatul a intrat peste ea şi a atacat-o.

La câteva clipe după ce a fost violată, fata a recurs la un gest dramatic. Ea s-a acoperit cu benzină şi şi-a dat foc. Poliţia crede că adolescenta a fost aleasă de atacator pentru că aparţine unei pături inferioare din India, ţara unde a avut loc incidentul. 

Tatăl victimei a povestit că fata era singură acasă, în timp ce restul familiei se afla la muncă, conform mirror.co.uk. Atunci, agresorul a intrat în casă, a încuiat-o pe fată în baie şi a violat-o. El a fost oprit când fratele fetei s-a întors acasă. Atacatorul a deschis atunci uşa şi a început să ţipe la băiat şi chiar l-a ameninţat cu moartea, conform mirror.co.uk. 

Ruşinată şi traumantizată de viol, fata a încercat imediat să îşi dea foc, dar a fost salvată şi dusă la spital, unde este ţinută sub observaţie. 

Poliţia l-a arestat pe atacatorul de 22 de ani, dar familia victimei a spus că a fost ameninţată şi i s-a oferit mită pentru a renunţa la plângere. Cu toate acestea, tatăl fetei nu are de gând să dea înapoi: "Poate că nu suntem la fel de puternici ca ei, dar fata mea se luptă pentru a rămâne în viaţă. Cred că există compensaţie pentru viaţa ei?". 

Mai multe