Gestul făcut de niște părinți din New York a șocat lumea întreagă

11 septembrie 2015 21:02   Internațional
Ultima actualizare:

După ce o tânără pe nume Emily a publicat mai multe selfie-uri cu iubitul ei pe o rețea socială, părinții i-au urmat gestul încercând să pară la fel de amuzanți.

Din nefericire, gluma lor i-a făcut vedete pe Internet, imaginile ajungând să primească peste 50.000 de distribuiri într-o singură zi, potrivit independent.co.uk.

Ipostazele fetei au fost reproduse identic de către părinții acesteia 

Mama fetei, pe nume Nancy (55 de ani), s-a gândit să-i facă o surpriză fiicei ei, după ce i-a văzut noile postări pe Facebook. Așadar, femeia și-a invitat soțul la o ședință foto incendiară, în care a reprodus identic ipostazele fiicei ei.

După ce cei doi părinți, Nancy și Craig, au publicat pozele lor pe Facebook, care au primit sute de aprecieri, Emily le-a preluat pe contul ei de Twitter. Chiar dacă fata știa că părinții ei au simțul umorului, ea nu s-a așteptat la un astfel de gest. Șocul și mai mare a fost atunci când fata a văzut că pozele părinților ei au avut mult mai multe aprecieri comparativ cu pozele ei: "Nu mă așteptam să se viralizeze, însă mama este foarte încântată de succesul ei virtual", a povestit fata amuzată.

Mai multe