Gestul impresionant al unei polițiste care a uimit o lume întreagă

3 septembrie 2015 11:36   Internațional
Ultima actualizare:

Un mic act caritabil, surprins de o trecătoare care a fotografiat totul cu un telefon mobil, a făcut înconjurul lumii. O polițistă din Florida (Statele Unite ale Americii) a cumpărat mâncare pentru un om al străzii. Gestul care a urmat a fost uimitor.

În timp ce se ducea serviciu, Erica Hay - agent de poliție - a fost surprinsă cumpărând micul-dejun unui om fără adăpost. Aceasta nu doar că îi dă de mâncare omului, dar chiar se așează pe jos și mănâncă împreună cu el.

Totul s-a întâmplat pe o bordură din apropierea unei benzinării din Florida (SUA). Polițista s-a dus și a cumpărat un sandviș și o cafea în plus de la un magazin din apropiere, apoi s-a întors sperând ca omul să fie încă acolo. Momentul emoțional a fost imortalizat de o șoferiță care s-a oprit la semafor. Martorul a încărcat fotografia pe un site de socializare.

Când a văzut că toată lumea i-a lăudat pe Internet gestul, Erica Hay s-a justificat: „Nu am avut cu cine altcineva să mănânc micul-dejun în acea dimineață". Erica susține că îi cunoaște pe cei mai mulți oamenil fără adăpost din zonă, dar pe acel bărbat l-a întâlnit pentru prima dată în acea zi. Femeia polișist a adăugat: „Bărbatului îi era foame și a apreciat gestul meu. Este un om bun”.

Imaginile au fost publicate de Tianna Greene, cea care a imortalizat întreaga scenă. „Nu o cunosc, dar o voi aprecia toată viața. Deși am fost binecuvântată să asist doar două minute la acest act de bunătate care cu siguranță a venit din inimă mi-a făcut dimineața mai bună”, a scris Tianna Greene în dreptul imaginilor publicate.

Mai multe