Gestul induioșător al unui turist față de un cerșetor i-a uimit pe toți

19 iulie 2016 8:30   Internațional
Ultima actualizare:

Se pare că omenia nu este de domenul trecutului. Persoanle neajutorate și fără adăpost încă mai înduioșează inimile oamenilor mărinimoși. Un turist care a trecut pe lângă un cerșetor a făcut un gest incredibil care a stârnit admirația tuturor.

Turistul s-a descălțat și i-a oferit ceea ce purta el omului fără adăpost apoi și-a continuat drumul desculț pe stradă, după cum relatează Mirror.co.uk. Gestul lui a fost filmat de un al trecător, iar întâmplarea s-a petrecut în orașul Antigua, din Guatemala. Materialul video a fost apoi publicat pe Internet, unde a fost vizualizat de peste 100.000 de utilizatori. 

În imaginile filmate se poate vedea cum turistul, care pare occidental, se apropie de cerșetorul care stă în dreptul unei intrări. Și-a oferit apoi propriii pantofi omului fără adăpost, l-a bătut pe umăr în semn de încurajare, iar apoi turistul și-a continuat drumul desculț.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe