Gestul oripilant al unui bărbat, după ce fiica lui a fost violată

22 aprilie 2016 14:18   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat din India a decis să își facă singur dreptate, într-un mod brutal, atunci când soția sa a afirmat că fiica lor, un copil de doar câteva luni, a fost violată de un adolescent. Tatăl a luat o macetă, iar ce a urmat a fost de o violență extremă.

Adolescentul, în vârstă de 17 ani, a fost prins în flagrant și acuzat pentru că a violat un bebeluș de șapte luni, potrivit Metro.co.uk. Acesta a fost arestat, dar fiind minor, nu s-a putut lua o hotărâre imediată în privința acestuia.

Chiar înainte de a se pronunța sentința, care urma să aibă loc pe 19 aprilie, tatăl victimei (25 de ani), a hotărât aparent să îl ierte pe adolescent, să accepte decizia Curții de Justiție și chiar s-a oferit să îl conducă pe băiat acasă cu bicicleta. La jumătatea călătoriei însă, bărbatul a oprit bicicleta și l-a atacat pe băiat. L-a legat de un copac, apoi i-a tăiat mâinile cu o macetă. După ce l-a mutilat pe violator, tatăl victimei s-a urcat înapoi pe bicicletă și a plecat mai departe, lăsându-l pe băiat în stare critică pe marginea drumului.

Spre norocul său, a fost auzit de câțiva săteni deoarece țipase după ajutor și a fost dus la spital. Poliția îl caută acum pe bărbat, care a dispărut, fiind acuzat de tentativă de omor.

Mai multe