Gestul uimitor făcut de o femeie în timpul unei nunți

1 martie 2016 16:08   Internațional
Ultima actualizare:

Nunțile sunt de regulă evenimente unde imaginea pe care o afișezi contează foarte mult în ochii invitaților. O tânără din Australia nu a avut însă nici o problemă să-și alăpteze bebelușul în văzul tuturor. Mai mult decât atât, aceasta s-a fotografiat și a publicat poza pe Instagram.

Haddas Ancliffe (21 de ani) a îndrăznit să-și alăpteze copilul fără a se feri de restul invitaților. În plus, aceasta s-a fotografiat și a publicat poza pe pagina ei de Instagram, relatează Connections.Mic. „Doar eu și bebelușul meu servind ceva de băut (nuntă sau nu, trebuie să faci ceea ce trebuie)”, a descris tânăra fotografia postată pe rețeaua de socializare.

Poza lui Ancliffe a strâns în prezent peste 2.700 de aprecieri. Acțiunea femeii are un impact puternic în Australia deoarece problema alăptatului în public a stârnit un adevărat scandal național. Opinia publică s-a împărțit între cei care condamnă femeile care fac acest gest în public și cei care susțin că este absolut normal și nu contravine nici unei norme etice. Aceeași problemă a fost pusă și în Statele Unite după ce o femeie a fost agresată de un bărbat pentru că își alăpta băiețelul în vârstă de șapte luni.

Mai multe