Gravidă în patru luni, sora lui Kate Middleton face sport intens. Cum se menţine în formă

8 iunie 2018 12:49   Internațional
Ultima actualizare:

Pippa Middleton, sora mai mică a lui Kate, a confirmat că este gravidă pentru prima oară şi a dat detalii despre sacrină. Cumnata lui William a povestit cum se menţine în formă, dar şi cum evită greţurile matinale care i-au dat atât de multă bătaie de cap lui Kate.

Pippa (34 de ani), care este căsătorită cu James Matthews, a făcut sport timp de 45 de minute în fiecare zi, de trei sau patru ori pe zi, în primul trimestru al sarcinii. A mers la sală pentru Pilates, yoga sau forţă. "M-am concentrat pe spate, coapse şi am evitat abdomenele", a spus ea. 

În zilele în care nu a mers la sală, Pippa s-a plimbat cu bicicleta sau a mers cu greutăţi. În plus, ea sfătuieşte alte gravide să includă exerciţii simple în rutina zilnică, conform dailymail.co.uk. 

Însă Pippa a recunoscut că a renunţat la joggning pe acestă perioadă. "Nu pentru că nu e bine, dar m-am gândit că ar fi bine că bebe să ia o pauză de la lovit asfaltul", a povestit Pippa. 

Mai mult, ea a dezvăluit că a avut noroc să nu aibă greţuri matinale, care multe alte gravide, inclusiv sora ei, Kate. 

Pippa este gravidă în patru luni, iar dezvăluirea sarcinii a fost făcută în aprilie, cu puţin timp înainte ca ducesa de Cambridge să nască al treilea copil. 

Mai multe