Hefner a murit cu un mare regret. A avut o mie de femei, dar nu şi un suflet pereche

28 septembrie 2017 9:48   Internațional
Ultima actualizare:

Hugh Hefner a murit la vârsta de 91 de ani. A făcut istorie cu revista pentru adulţi Playboy. Înconjurat de mii de femei, Hefner a murit însă trist, mărturisind că nu a reuşit să îşi găsească sufletul pereche în această viată.

Crystal (31 de ani), vaduva lui, a fost cea de-a treia sotie a lui Hugh Hefner, fondatorul Playboy. Cei doi s-au casatorit in anul 2012. Hefner a mai fost casatorit cu Mildred Williams in perioada 1949 - 1959, cu care a avut doi copii si Kimberly Conrad, cel de-al 27-lea iepuras al revistei. Cei doi au fost casatoriti intre 1989 - 2010. Si cu ea a avut doi copii. Inconjurat de mii de femei la luxoasa sa vila Playboy din Los Angeles, Hefner a murit nefericit.

In ciudat faptului ca s-a culcat cu peste o mie de femei, Hefner si-a petrecut majoritatea timpului "cautand dragostea in cele mai gresite locuri", dupa cum afirma acest lucru in anul 1992, intr-un interviu acordat pentru New York Times. Hefner s-a casatorit cu Crystal in 2012 dar, imediat, constata ca a facut o greseala. "Poate era mai bine daca eram singur", avea sa spuna fondatorul Playboy cateva luni mai tarziu. "Dar sunt constient ca am nevoie si eu de o relatie romantica. Cu alte cuvinte, sunt un om romantic si chiar am cautat romantismul. Cand m-am casatorit am cautat continuitatea si sa o fac pe cea de langa mine sa creada si sa simta ca eu chiar tin la ea." Cu un an inainte sa se casatoreasca cu Crystal, Hefner mai facea o marturisite. "Nu am reusit sa imi gasesc sufletul pereche!" In ultimii sai ani de viata, Hefner incepuse sa dispara, incet-incet, din viata publica. Avea probleme mari de spate si nu voia sa fie vazut mergand in baston. Hefner s-a nascut in anul 1926 intr-o familie foarte conservatoare. In ciuda acestui lucru, mama lui i-a dat 1000 de dolari ca sa publice primul numar din Playboy, dar nu pentru ca a crezut in ideea aceasta, ci pentru ca "am crezut in fiul meu", dupa cum avea sa afirme ceva ani mai tarziu. 

Mai multe