Hillary Clinton revine în cursa pentru Casa Albă. Este „sănătoasă și aptă”

16 septembrie 2016 11:57   Internațional
Ultima actualizare:

Fostul secretar de stat, Hillary Clinton (68 de ani), s-a întors în cursa pentru Casa Albă. Echipa de campanie a candidatei democrate la președinția SUA a publicat rezultatele analizelor medicale și sunt favorabile.

Hillary Clinton a fost declarată de medici „sănătoasă și aptă” pentru a servi drept președinte al Statelor Unite, informează News.ro. În comunicatul publicat de echipa de campanie electorală a candidatei democrate se declară că aceasta se reface rapid în urma tratementului cu antibiotice și a odihnei. Ea urmează să ia tratamentul timp de zece zile.

În urmă cu câteva zile Hillary Clinton a fost diagnosticată cu „pneumonie bacteriană ușoară necontagioasă”. Atât susținătorii ei, cât și opozanții au devenit sceptici cu privire la starea sa de sănătate după ce a fost surprinsă cu stări de leșin în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atentatului de la 11 septembrie 2001.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe