Hoţii români sunt din nou spaima Italiei

25 iulie 2021 19:30   Internațional
Ultima actualizare:

Zilele trecute, alţi doi compatrioţi au fost prinşi de autorităţi furând, de data aceasta din maşini sau restaurante. Primul caz s-a înregistrat în Torino, unde un român a fost prins după ce a dat mai multe spargeri într-o parcare centrală. El acţiona la adăpostul nopţii, dar a fost văzut pe camerele de supraveghere şi de recepţionera unui hotel.

Femeia a chemat poliţia pentru că individul se plimba în mod suspect printre maşini. Politiştii l-au prins pe bărbatul în vârstă de 28 de ani chiar în timp ce spărgea un automobil. Acesta se afla în stare de ebrietate şi pentru a fura liniştit purta o cămaşă care avea sigla unei firme de securitate, relatează stiridiaspora.ro. El a fost percheziţionat, iar poliţiştii au găsit asupra lui un foarfece şi o şurubelniţă, folosite pentru a forţa portierele maşinilor parcate. A fost arestat, iar poliţiştii au stabilit că în acea noapte furase lucruri din trei maşini. 

Alt român a intrat zilele trecute într-un restaurant din localitatea italiană Sant’Ambrogio di Valpolicella, cu scopul de a fura încasările. După ce a sustras toţi banii din casa de marcat, bărbatul de 45 de ani a fost văzut de chelneriţa care s-a pus în faţa lui pentru a-l opri. După ce a văzut că femeia nu se lasă intimidată, românul a scos un spray cu piper şi i-a pulverizat mai multe jeturi în faţă. Femeia a început să ţipe, iar agitaţia a atras atenţia altor persoane care treceau pe stradă şi au sărit în ajutorul victimei. Românul a fost imobilizat şi predat carabinierilor.

Mai multe