I-a căzut un dinte, dar i-a fost frică să meargă la dentist. Ce a făcut această femeie te va șoca

30 mai 2015 22:12   Internațional
Ultima actualizare:

Angie Barlow a pierdut 90% din structura osoasă din maxilarul superior pentru că frica de a merge la dentist a împins-o să facă un lucru îngrozitor. Femeia s-a decis să meargă la dentist abia după 10 ani de la incident.

Femeia, în vârstă de 48 de ani, este dintotdeauna înspăimântată de dentiști. Atunci când i-a căzut un dinte, în loc să meargă la doctor, de frică, s-a hotărât să îl pună la loc cu ajutorul unui amestec de lipici, potrivit mirror.co.uk

Timp de 10 ani, femeia a continuat să-și lipească dintele, iar acest lucru i-a afectat grav viața socială. Îi era rușine să mai iasă din casă și chiar să mai poarte o discuție cu fiul ei. De fiecare dată când vorbea cu el, întorcea capul în altă parte sau își acoperea gura cu mâna.

Frica lui Angie de dentiști provenea dintr-un caz real, cel al mamei ei. Aceasta a descoperit că are cancer la gât când a fost la un control stomatologic și a murit la vârsta de 34 de ani.

Situația s-a înrăutățit atât de mult încât medicii au trebuit să-i înlocuiască majoritatea dinților și să-i pună un cadru din titan pe care să-i fixeze noii dinți.

În final, această operație i-a transformat nu numai zâmbetul, cât și viața. Angie povestește că prietenii ei au fost surprinși de noua ei atitudine, spunând că este mai sociabilă acum. Femeia a declarat că se simte minunat după operație.

Mai multe