I-a cerut iubitului să o stranguleze în timp ce făceau sex. Terifiant ce a pățit femeia

18 mai 2016 13:44   Internațional
Ultima actualizare:

Pentru unele persoane, prețul pentru o partidă de sex incendiar poate fi destul mare, costându-le chiar viața. Este cazul unei tinere psiholog din Mexic care a plătit cu viața pentru o plăcere senzuală intensă.

Tania Trinidad Paredes (23 de ani), care lucra ca psiholog, i-a cerut partenerului său, Juan Javier Jonathan Ruiz Torres (32 de ani) să o stranguleze cu un cablu și să o lovească în timpul unei partide de sex, relatează Metro.co.uk. Tania era pasionată de sexul violent, dar de această dată, dorința ei pentru o noapte incendiară a costat-o viața.

Ea a fost găsită fără suflare în apartamentul lui Ruiz Torres, acesta fiind arestat pentru a oferi informații despre ce s-a întâmplat. Pentru el, situația nu este deloc favorabilă, fiind principalul suspect responsabil pentru moartea tinerei.

El a declarat că împărțeau apartamentul cu încă un bărbat – Jose Luiz Arzate Martinez. Cei trei au băut mult în acea seară, iar Tania a propus o partidă de sex în trei. Arzate Martinez a refuzat și a plecat în altă cameră să se culce, dar tânăra psiholog dorea cu ardoare o partidă de sex violent cu Ruiz Torres. Ea i-a cerut să o stranguleze și să o lovească în timpul actului sexual. „În timp ce făceam sex, ea mi-a cerut să îi strâng gâtul și să o lovesc pentru că îi plăcea sexul violent.”

Ruiz a declarat că a găsit un cablu la capătul patului pentru a-i face pe plac tinerei, dar a ucis-o din greșeală. Medicii legiști spun că Tania a murit prin asfixiere iar oasele gâtului i-au fost zdrobite. Poliția încă investighează cazul.

Mai multe