I-a înduioșat pe toți! Cum a reacționat Prințul George când a părăsit Canada

3 octombrie 2016 10:13   Internațional
Ultima actualizare:

Despărțirea de Canada a fost foarte grea pentru Prințul George (trei ani). Fotografii l-au surprins estrem de trist atunci când s-a îmbarcat alături de William și Kate și de surioara lui pentru a se întoarce în Marea Britanie. Pilotul i-a oferit însă șansa de a sta în cabina sa pentru a-l înveseli.

Kate Middleton și Prințul William le-au oferit celor doi  copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, o vacanță de vis în timpul turului de opt zile din Canada. După ce s-au distrat însă de minune, a venit și momentul să se întoarcă acasă, ceea ce nu prea a fost pe placul micului prinț, potrivit The Mirror.

Imediat după ce s-a urcat în avion, pe hublou a putut fi observat chipul bosumflat al lui George, care se uita lung și cu o privire tristă la toate lucrurile frumoase pe care le-a văzut în Canada. Pilotul, care l-a lăsat să stea în cabina sa, a spus că Prințul George a fost foarte încântat de această oportunitate, dar judecând după chipul său, nu s-ar zice asta.

„A stat la fereastră pe toată durata zborului. După ce am aterizat (în aeroportul din Victoria, de unde urmau să zboare spre Regatul Unit), de îndată ce copilotul a coborât, George s-a cățărat pe scaunul acestuia și a început să se joace la butoane și pretindea că pilotează avionul.  Kate l-a întrebat: «Unde ne duci, înapoi în Canada?», iar George i-a replicat: «Nu, mergem în Anglia»”, a declarat pilotul.

Gândul că se desparte de oamenii și locurile care l-au impresionat l-au făcut să fie melancolic, dar odată ce pilotul i-a oferit șansa de a-și manifesta pasiunea pentru avioane, Prințul George a început să se relaxeze și să fie mai vesel.

Mai multe