I-a lăsat flori şi un mesaj iubitei lui! Reacţia uluitoare a tinerei

9 februarie 2016 20:32   Internațional
Ultima actualizare:

Despărțirile sunt greu de suportat chiar și de cele mai puternice persoane. Un tânăr a reuşit să atragă atenţia într-un mod inedit, după ce publicat pe internet câteva imagini în care descria pas cu pas cum a ales să se despartă de iubita lui.

În momentul în care persoana iubită decide să se despartă de tine printr-o metodă ieşită din comun, lucrurile devin foarte greu de gestionat din punct de vedere sentimental.

Ally, protagonistul farsei, nu s-a gândit deloc la sentimentele iubitei lui atunci când a decis să se despartă de ea. El i-a trimis un mesaj prin care a anunțat-o că i-a pregătit o surpriză și a rugat-o să iasă la ușă. În fața ușii, femeia a descoperit un buchet de flori şi un bilet ataşat, informează viral4real.com.

Încântată, tânăra i-a răspuns iubitului ei cu un mesaj în care i-a transmis că îl iubește şi chiar i-a mulţumit pentru gest. Înțelegând că nu a citit încă mesajul care însoțea buchetul, iubitul ei a rugat-o să facă acest lucru. În bilet, bărbatul scrisese că vrea să se despartă de ea. Mai mult de atât, Ally îi reproşa iubitei sale că nu a avut un comportament corespunzător şi că numerele ei au fost blocate.

Mai multe