I-a trimis poze sexy soțului, dar un detaliu i-a destrămat căsătoria

21 octombrie 2015 14:02   Internațional
Ultima actualizare:

A vrut să își surprindă soțul cu o serie de fotografii provocatoare, însă un detaliu surprins în imagini a dus la sfârșitul relației dintre cei doi. Aflată într-o cameră de hotel, femeia s-a dezbrăcat, rămânând în lenjerie intimă.

Deși, inițial, bărbatul a fost distras de formele apetisante ale soției lui, acesta nu a putut să nu observe un detaliu incriminatoriu pentru femeie. Acesta a văzut imediat o pereche de ghete bărbătești în camera ei de hotel, potrivit metro.co.uk.

Iată ce fotografie i-a trimis

Enervat la culme, bărbatul a început să o ia la rost pe femeie, iar oricât a încercat aceasta să nege aventura, dovezile erau clare.

„Cine este cu tine în camera de hotel”, a întrebat bărbatul, iar răspunsul femeii a venit imediat: „Despre ce vorbești? Mi-am setat camera pe cronometru”. Totuși, bărbatul nu a dat înapoi: „Nu mai minți, Chelsea, știu că nu ești singură în acea cameră de hotel”. „Ba da, sunt! Jur, iubitule, știi că nu te-aș înșela niciodată”, a încercat ea să îl convingă, însă prea târziu. „Atunci de ce ***** sunt ghete bărbătești în cea de-a doua poză. Nu pot trece prin asta din nou. Sun un avocat”, i-a răspuns bărbatul.

Mai multe