I-a uimit pe toți! Cum a încercat un imigrant să treacă ilegal granița SUA

25 iulie 2016 13:33   Internațional
Ultima actualizare:

Când vine vorba de pătrunderea ilegală pe teritoriul unui stat, imigranții găsesc cele mai ingenioase metode. Uneori operațiunea le reușește, alteori însă, oricât s-ar ascunde de bine, sunt identificați, dar chiar și vameșii sunt uimiți de metoda frauduloasă.

În anul 2001 a existat un caz care a uimit și amuzat o lume întreagă. Un imigrant a încercat să treacă ilegal granița Statelor Unite apelând la o metodă unică. Din păcate pentru el, polițiștii de frontieră l-au identificat cusut în scaunul unei mașini, după cum relatează BusinessInsider.com.

Îndrăznețul se numește Canchola (42 de ani) și a dorit să profite de faptul că pe atunci punctul de graniță prin care a dorit să treacă era cel mai aglomerat. Din nefericire, lucrurile nu au decurs conform planului său, dar prin mediatizarea sa, a devenit sursă de inspirație și pentru alți imigranți ilegali care au încercat să treacă frontierele în cele mai periculoase contexte.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe