I-au dat 2 săptămâni de trăit. A scăpat cu un tratament găsit online

3 aprilie 2016 11:28   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie căreia i s-au mai dat doar două săptămâni de trăit din cauza unei forme agresive de cancer a reușit să se vindece într-un mod miraculos. Mama sa este cea care ajutat-o printr-o metodă nerecomandată de niciun medic: a căutat tratamente pe Google .

Angel Tocknell (31 de ani) a fost diagnosticată cu cancer cervical într-o stare atât de avansată, încât doctorii nu i-au mai dat nicio șansă. Nici măcar nu au încercat să o opereze, căci tumora era foarte mare, informează The Mirror. Femeia a dezvoltat tumori de mărimea unor mingi de tenis în zona pelvisului, a ovarelor și a cervixului.

Cu toate ca nu i se mai dădea nicio șansă de supraviețuire, Angel și-a găsit îngerul salvator în persoana lui Kathy, mama sa, care nu a renunțat la luptă și a încercat să găsească orice modalitate de a-și salva fiica. Așa a ajuns Kathy să găsească informații despre un tratament revoluționar, pe Google: brahiterapia (radioterapia internă), o altă formă de radioterapie. Reprezintă un tratament avansat pentru afecţiunile oncologice, ce presupune plasarea de semințe sau surse radioactive în interiorul sau în apropierea tumorii, surse care administrează o doză mare de radiaţie în volumul tumoral şi totodată reduc expunerea la radiaţii a ţesuturilor sănătoase.

Acum, Angel, mama a doi copii, unul de 13 ani și unul de 4 ani, este sănătoasă și recunoascătoare mamei sale care nu a renunțat la ea.

Mai multe