Iată chipul românului măcelarit în stradă la Torino! Poliţia a arestat un minor!

1 octombrie 2011 14:12   Internațional
Ultima actualizare:

Poliţia se află pe urmele unui român care se pare că are aceeaşi vârstă cu victima. Surse apropiate investigatorilor ne-au precizat că azi-noapte a fost deja reţinută o persoană, dar nu este vorba de "măcelar" ci de un alt participant la altercaţie.

Este vorba de un minor de 17 ani, care s-ar face vinovat doar de lovirea lui Cimpoeşu Gheorghe Daniel, înainte de sângerosul episod.

Crima a avut loc aseară, în jurul orei 21.30, în cartierul Barriera di Milano, din Torino. Potrivit reconstituirii realizate de carabinieri, românul, pe numele său Gheorghe Cimpoeşu şi care avea antecedente penale, a încercat să fugă de agresorul său, dar a fost ajuns din urmă, prins şi atacat cu o sabie cu lama de 50 de centimetri lungime.

Asasinul l-a lovit în mod repetat cu sabia pe tânăr, până când acesta a decedat, sub privirile a zeci de persoane care urmăreau, îngrozite, scena de la geamurile şi balcoanele blocurilor din jur.

Criminalul nu s-a oprit aici. După ce l-a înjunghiat de zece ori pe român, acesta i-a retezat mâna cu maceta, după care a plecat calm, însoţit de două femei.

Click pe adevarul.it pentru a vedea fotografia victimei

Mai multe