Iată cine a cumpărat vila Playboy! A acceptat o condiție ciudată

7 iunie 2016 15:58   Internațional
Ultima actualizare:

Pusă în vânzare la începutul acestui an, celebra Playboy Mansion, unde locuiește în continuare fondatorul revistei iepurașului cu papion, Hugh Hefner, și-a găsit un nou proprietar. Cumpărătorul este nimeni altul decât vecinul lui Hefner, fiul de 32 de ani al unui miliardar.

Se pare că Hugh Hefner a avut noroc la vecini. Fondatorul revistei pentru bărbați Playboy a reușit să vândă conacul în stil gotic dintr-o suburbie selectă a orașului Los Angeles, iar cumpărătorul este mult mai tânărul său vecin, fiul miliardarului C. Dean Metropoulos.

Proprietatea a fost evaluată la 200.000 de dolari în momentul punerii în vânzare, iar sursele Daily Mail estimează că aceasta a fost cumpărată cu ”mai mult de 100 de milioane de dolari”.

Cumpărătorul, Daren Metropoulos, în vârstă de 32 de ani, este fiul omului de afaceri C. Dean Metropoulos, a cărui avere a fost estimată de revista Forbes la 2,4 milarde de dolari. Daren a cumpărat în 2009 proprietatea de lângă vila Playboy, pentru 18 milioane de dolari, și are de gând să unească cele două conace, după moartea lui Hefner.

Un lucru e sigur, Hugh Hefner, vânzătorul nonagenar al celebrului conac în stil gotic din Westwood, Los Angeles, va locui în continuare în Playboy Mansion, până la sfârșitul vieții. Aceasta a și fost, din capul locului, condiția pentru vânzarea vilei.

Construită în 1927, proprietatea cu piscină, grotă și cascadă a fost cumpărată de Hefner pentru un milion de dolari în 1971. Playboy Mansion este locul unde starurile zilei petreceau cu ”iepurașii” dezbrăcați. Despre Elvis Presley se spune că s-ar fi culcat aici cu opt vedete Playboy deodată, iar John Lennon a rămas în istoria locului după ce a dat foc unui tablou de Matisse pentru că și-a aruncat țigara aiurea. Starul de televiziune Bill Cosby, bun prieten cu Hefner, a fost acuzat de două femei că le-ar fi agresat sexual într-una din cele 22 camere ale vilei.

Mai multe