Ieri gunoier, azi bombă sexy

16 septembrie 2015 8:00   Internațional
Ultima actualizare:

A reuşit să-şi împlinească visul! Măturătoarea Rita Mattos din Rio de Janeiro a devenit o “bombă sexy” care a apărut recent pe coperta revistei “Playboy”, ediţia de Brazilia. Acum, lucrează ca fotomodel.

Din martie 2014 până în august 2015 a măturat străzile celebrei metropole braziliene Rio de Janeiro! A visat dintotdeauna să devină fotomodel, dar nimeni nu îi dădea vreo şansă că va reuşi. Se fotografia şi punea pozele pe Internet, a participat şi la Miss Rio, sperând cu disperare să fie remarcată. Şi minunea s-a întâmplat, chiar dacă nu a fost încoronată cea mai frumoasă fată din oraş. A fost remarcată de un post de televiziune, care i-a luat un interviu, apoi de cei care publică revista “Playboy”. Şi aşa a ajuns “Iepuraşul” lunii septembrie, apărând pe coperta renumitei publicaţii pentru bărbaţi.

A ţinut cu dinţii de slujba de măturătoare până când s-a văzut angajată cu adevărat ca fotomodel. Chiar şi şedinţele foto pentru “Playboy” le-a făcut în zilele în care îşi lua liber de la serviciu. Născută într-o familie săracă, Rita Mattos (24 de ani) a fost nevoită să se angajeze la firma de salubritate Comlurb - Urban ca să aibă cu ce trăi. În fiecare zi, se trezea la ora 4.20 (a.m.) şi lucra 12 ore în schimburi pentru un salariu de 650 de dolari (2.538 de lei) pe lună. Munceşte de la vârsta de 16 ani, având slujbe umile, iar studiile a trebuit să le continue la seral.

“Toată lumea mă întreba de ce mătur străzile şi strâng gunoiul din coşuri, dacă sunt frumoasă. Dar ce, numai urâţii trebuie să fie gunoieri?”, a spus ea. Ca fotomodel şi-a luat numele de scenă Gari Gata şi fanii ei sunt convinşi că va face o carieră internaţională de mare succes. Doar iubitul său, care este tot măturător, nu vede cu ochi buni faptul că şi-a împlinit visul.

Mai multe