Îi dădea băiatului de 15 ani droguri pentru a face sex cu el

6 ianuarie 2016 17:20   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie de 36 de ani a drogat un adolescent de 15 ani pentru a îl ţine treaz în timp ce făceau sex. Caroline Lea s-a culcat cu băiatul de mai multe ori, pe o perioadă de câteva luni, până când acesta i-a spus că are trebuie să îşi găsească o iubită de vârsta lui.

Femeia, din Marea Britanie, e acuzată că a luat parte şi la un menange a trois cu băiatul de 15 ani şi un amic al acestuia, dar şi că a abuzat sexual de un al treilea băiat, conform metro.co.uk. 

Băiatul a declarat că femeia a fost ceva care a făcut prima avansurile sexuale: ea l-ar fi invitat în camera ei pentru a se uita la un film. Adolescentul a mai povestit că a împins-o pe Lea când aceasta l-a sărutat, dar s-a răzgândit pentru că "e şi el bărbat". Apoi, femeie i-a făcut sex oral, după care au făcut sex. 

Conform declaraţiilor băiatului, Lea îi dădea anfetamine când acesta obosea, pentru a sta treaz. Întrebat de ce a oprit relaţia, el a răspuns: "Pentru că nu era bine, am 15 ani. Voiam să ies şi să am o iubită de vârsta mea. Aventura ar fi avut loc între decembrie 2013 şi martie 2014. 

Lea a povestit că acuzaţiile sunt inventate şi a negat că ar fi vinovată de abuz sexual. Femeia a fost trimisă în judecată şi se află în plin proces pentru pedofilie. 

Mai multe