Imagini horror dintr-un restaurant! Îţi piere cheful de mâncare când vezi

7 aprilie 2016 15:36   Internațional
Ultima actualizare:

Iubitorii de produse fast food au fost șocați atunci când au observant ce au înregistrat camerele de supraveghere dintr-un restaurant McDonald`s. Imaginile video arată momentul în care un șobolan se ospătează în voie și nestingherit din recipientele cu sosuri și glazuri.

Înregistrările sunt dintr-un restaurant McDonald`s din orașul Songkhla, din Tailanda, relatează TheSun.co.uk. rozătorul poate fi văzut cum aleargă prin restaurant și se duce direct la recipientele cu glazuri rezervate deserturilor clienților.

„Compania a verificat înregistrarea de pe camerele de supraveghere și a observat că într-adevăr era un șobolan în restaurantul nostru. Compania a curățat imediat tot echipamentul și fiecare colț al restaurantului”, a declarat un purtător de cuvânt McDonald`s.

Responsabilii restaurantului dau însă vina pe unitățile comerciale din apropiere: „acest restaurant este localizat pe o stradă unde sunt mulți vânzători stradali și instalații de canalizare infestate cu șobolani și insecte.”

Anul trecut, un client din Mexic a declarat că a găsit un cap de șobolan într-un sandviș de la McDonald`s. Reprezentanții gigantului economic au susținut însă că fusese plasat în mod intenționat în acel burger.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe