Imagini șocante! Capul unui om, descoperit în fața unei cafenele

10 martie 2016 9:20   Internațional
Ultima actualizare:

Descoperirea macabră a fost făcută în fața unei cafenele din Amsterdam, Olanda, miercuri dimineață (9 martie). Capul unui om a fost găsit într-o cutie, pe astfaltul din fața restaurantului, iar imaginile oripilante au făcut înconjurul internetului. Videoclipul a fost publicat aproape imediat pe site-ul Liveleak, iar capturi oribile în care apare capul bărbatului au ajuns pe rețelele de socializare.

Cutia în care era capul unui bărbat a fost lăsată în fața cafenelei Fayarouz Lounge, în apropiere de Vondelpark, și a fost descoperită miercuri (9 martie). A apărut și un videoclip șocant, publicat pe site-ul Liveleak, potrivit cotidianului britanic Mirror. Autoritățile olandeze au demarat o investigație și vor să afle dacă aparține cadavrului decapitat, descoperit la periferia orașului Amsterdam, marți (8 martie), într-o mașină arsă.

Imaginile șocante au ajuns pe internet

Presa locală susține că acea cutie a fost plasată în așa fel încât capul „se uita înăuntrul cafenelei”. Cu o zi înainte de oribila descoperire, marți (8 martie), a fost găsit un cadavru decapitat. Detectivii au aflat, după ce i-au verificat amprentele, că bărbatul este Nalib Amzieb, o figură cunoscută poliției, care ar face parte din mafia olandeză. 

Mai multe