În ce hal arată casa unui fost angajat Apple

28 noiembrie 2015 13:35   Internațional
Ultima actualizare:

Un fost angajat Apple a distrus o casă şi a lăsat dezastru în toate locurile unde a stat. Robert Kummer (37 de ani), ar fi lăsat o casă din Dublin acoperită de exremente şi a cauzat daune de 5.000 de lire.

Proprietarul casei a povestit că a trebuit să scoată din locuinţă două tone de gunoi după ce Robert Kummer a plecat. Fostul angajat Apple a fost arestat joi (26 noiembrie), după ce a făcut acelaşi lucru într-o casă din Cork. 

"Când am mers să verific locuinţa, aproape că am leşinat. A trebuit să mă ţină cineva. De abia am intrat, atât de mult gunoi era în casă. La început am fost nervos, iar apoi m-a apucat disperarea pentru că a trebuti să dau 160.000 de euro pe reparaţii. Casa, care are un dormitor, era in stare excelentă când i-am închiriat-o", a povestit Michael Mulligan, conform mirror.co.uk. 

Kummer a fost judecat după ce s-a aflat că a lăsat mii de sticle cu urină şi fecale în apartamentul său din Cork. El a dat cu excrement şi pe pereţi, tavan şi podelele casei. 

Fostul angajat a fost prins după ce vecinii au chemat autorităţile din cauza mirosului. 

Propietarul casei distruse îşi aminteşte că Robert Kummer a părut un gentleman perfect pe perioada celor 16 luni în care a închiriat locuinţa, din 2009 până în 2010.

"Am fost foarte fericit că el a închiriat casa. A fost primul chiriaş. Mi-a spus că se mută în America, aşa că m-am dus să verific casa şi atunci am găsit toată mizeria". 

Mai multe