Incendiu pe un vas de croazieră! 500 de persoane au fost evacuate

17 august 2016 23:43   Internațional
Ultima actualizare:

Mai bine de 500 de persoane au fost evacuate de pe un vas de croazieră care a luat foc în apropiere de coasta de nord a statului insular Puerto Rico. Mulți dintre cei de pe ambarcațiune, deopotrivă pasageri și membri din echipaj, au cerut asistență medicală. Nu au fost înregistrați morți.

Paza de coastă a Statelor Unite a intervenit pentru a-i duce pe pasageri în portul San Juan, în timp ce elicopterele zburau pe deasupra vasului pentru a stinge flăcările. "Sistemul ambarcațiunii a cedat. Nu mai este sigur lucrul în interiorul ei", a declarat un oficial, citat de LA Times.

Flăcările ar fi ars ceva timp până când alarma a început să sune. Un mecanic de pe vas a povestit: "Am încercat să stingem incendiul timp de două ore, dar nu am reușit." 256 de pasageri au fost tratați, cei mai mulți din cauza șocului, a deshidratării și pentru expunere la temperaturi ridicate. 10 oameni au rămas spitalizați. Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Ana Rius, a spus că opt persoane au suferit fracturi în timpul evacuării.

Mai multe