Incident şocant la o staţie de metrou din Hong Kong! A împins-o pe şinele de tren

22 octombrie 2017 13:14   Internațional
Ultima actualizare:

Camerele de supraveghere de la o staţie de metrou din Hong Kong au surprins un moment care a şocat o lume întreagă, după ce imaginile au fost făcute publice. Cel responsabil pentru incident a fost arestat de poliţişti la scurt timp după ce a făcut acţiunea reprobabilă.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat a împins pe şine o femeie aflată în jurul vârstei de 55 de ani. Imaginile ilustrează un bărbat care poartă un tricou albastru şi o şapcă de culoarea beige mergând liniştit pe peron. Totul pare în regulă până în momentul în care el trece prin spatele unei doamne. Nestingherit, întinde mâna şi o împine pe şinele de tren, apoi îşi continuă drumul, fără a se uita nici măcar pentru o secundă înapoi. Incidentul a avut loc la staţia de metrou Yuen Long în ziua de 21 octombrie, iar înregistrarea a fost făcută publică, stârnind reacţii de revoltă în rândul internauţilor,conform thesun.co.uk. Potrivit poliţiştilor, femeia aruncată pe şine are 59 e ani şi lucrează ca femeie de serviciu în incinta staţiei de metrou. Din fericire nici un tren nu trecea în momentul în care femeia a fost aruncată. Cu toate acestea, a suferit o rană destul de gravă la maxilar şi a fost dusă de urgenţă la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. 

Oamenii legii l-au identificat pe autorul gestului condamnabil, un bărbat de 56 de ani şi vor începe o anchetă pentru a decide ce sancţiune îi va fi aplicată. 

Mai multe