Incredibil! A învârtit cercul timp de 100 de ore fără oprire

21 decembrie 2019 19:36   Internațional
Ultima actualizare:

Cu ambiţie şi încăpăţânare nimic nu este imposibil! Asta a vrut să demonstreze australianca Jenny Doan, de 29 de ani, care s-a mutat în urmă cu câţiva ani în Chicago, Illinois, SUA.

 Tânăra s-a antrenat un an întreg pentru performanţa realizată la finele lunii noiembrie, într-o berărie din oraşul Wicker Park, în prezenţa experţilor Guinness.

Doan a organizat evenimentul cu scopul de a strânge 10.000 de dolari din donaţii pentru o organizaţie caritabilă care finanţează spitalele de boli mintale. Pentru a reuşi să nu se plictisească pe durata celor 100 de ore cât a învârtit cercul hula-hoop, Jenny Doan s-a uitat la mai multe emisiuni TV, a mâncat geluri proteice, a vorbit cu prietenii ei şi a dansat pe piesele muzicale favorite.

Ea a învârtit cercul timp de 100 de ore, deşi când a ajuns la ora 67 a simţit că i se taie genunchii din cauza acidului lactic din organism. Recordul precedent a fost deţinut de Aaron Hibbs, din SUA, după ce a învârtit cercul timp de 74 de ore şi 54 de minute, în Columbis, Ohio, SUA.

Mai multe