Incredibil ce a făcut acest bărbat pentru a scăpa casa de gândaci

18 aprilie 2016 7:57   Internațional
Ultima actualizare:

Pentru cei mai mulți dintre noi, poate fi un coșmar devenit realitate să ai casa infestată cu gândaci. Întreaga ta viață cotidiană poate fi dată peste cap într-o asemenea situație. Ce faci pentru a rezolva rapid problema? Un bărbat din Statele Unite pare să fi găsit o soluție mai...neobișnuită.

El a luat măsuri drastice și a umplut toată casa cu spray împotriva gândacilor, crezând că în acest fel toate miile de dăunătoare vor dispărea, potrivit Metro.co.uk. Problema este că a folosit prea mult din soluția chimică, iar operațiunea nu a decurs însă conform planului, acumularea de gaze ale sprayului conducând la o explozie care a distrus întreaga casă. De parcă situația nu ar fi fost destul de dezastruoasă, gândacii se pare că au supraviețuit exploziei.

Bărbatul și-a dus apoi familia la spital pentru a se asigura că nu au suferit de pe urma toxinelor și a exploziei. Unda de șoc a spart toate ferestrele și a devastat întreaga casă. Specialiștii i-au spus „ingeniosului” american că nici măcar acea soluție care aparent ar trebui să ucidă gândacii nu are efectul scontat.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe