Incredibil ce a făcut acest tată pentru fetița lui oarbă

27 martie 2016 14:40   Internațional
Ultima actualizare:

O fetiță în vârstă de 11 ani care s-a născut nevăzătoare, a avut parte de o surpriză înduioșătoare din partea tatălui ei. În fiecare an, când se organizează pentru copii așa-numita vânătoare de ouă de Paști, numeroși copii din comunitățile locale participă a se distra. Cum fetița este oarbă, nu poate vedea ouăle multicolore, astfel că tatăl ei a găsit o soluție ingenioasă pentru a trece peste acest impediment.

Rachel Hyche, care acum are 11 ani, este oarbă de când s-a născut, potrivit UpWorthy.com. În ciuda gravei sale dizabilități, ea poate să călărească, să se uite la televizor, să conducă o mașinuță de golf și multe alte lucruri pe care le face și un copil obișnuit. Desigur, toate acestea le realizează într-un mod diferit datorită tatălui său care găsește mereu o soluție pentru a o face pe fiica să se simtă fericită.

Problema este că Rachel, încă de când avea 18 luni, obișnuiește să facă toate aceste lucruri pe cont propriu, fără ajutorul cuiva, de aceea tatăl ei a fost nevoit să îi creeze anumite condiții pentru a se bucura singură de diverse activități.

Într-un an în care s-a organizat vânătoarea de ouă încondeiate de Paști la biserca din Alabama, unde locuiesc, Rachel a avut nevoie de o soluție ingenioasă pentru a putea găsit ouăle chiar dacă nu le poate vedea. Cum David, tatăl lui Rachel, se pricepe la electronică, a găsit metoda de  a-i face fiicei sale niște ouă care scot sunete pentru a fi detectate de micuță.

De atunci, ouăle care scot sunete s-au răspândit în comunitățile din împrejurimi. Mai mult decât atât, ofițeii poliției locale au adoptat metoda lui David în anumite antrenamente. De câțiva ani, tatăl lui Rachel s-a implicat în activități umanitare prin care să ajute și alți copii cu dizabilități.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe