Incredibil! Ce a pățit un bărbat din cauza unui iPhone 6 şi ce le-a cerut celor de la Apple

11 septembrie 2015 18:10   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Stockton s-a prezentat de urgență la spital, după ce s-a trezit cu o erupție alergică pe picior. Omul a fost șocat de răspunsul medicilor când a aflat că, de fapt, telefonul proaspăt achiziționat i-a produs alergia.

Îndrăgostit până peste cap de noua lui achiziție, un iPhone 6, Mark Watson își petrecea mai tot timpul cu telefonul în mână navigând pe internet. Încet, dar sigur telefonul a pus stăpânire pe timpul liber al britanicului. "Dependenţa" de iPhone a fost însă oprită într-un mod surprinzător O erupție ciudată i-a apărut pe piciorul stâng, iar aceasta și-a luat inima în dinți și a mers la medic. A aflat astfel că este alergic la nichelul pe care îl conține telefonul.

"Nu m-am aşteptat ca un telefon Apple să îmi provoace erupţii cutanate, cu atât mai puţin, nu aş fi crezut că sunt alergic la telefonul meu mobil,Aşa arată care îmi plăcea atât de mult", a mărturisit omul pentru mirror.co.uk.

Aşa arată piciorul lui Mark după câteva zile de utilizare a telefonului

În urma experienței neplăcute omul a adus la cunoștință reprezentaților Apple problema sa, considerând că aceştia trebuie să atenţioneze persoanele alergice la nichel de neplăcerile pe care le pot avea. Mark nu a renunţat însă la telefon, el fiind nevoit să nu-l mai poarte în buzunar. 

Mai multe