Incredibil ce pățeau bărbații după ce făceau sex cu această prostituată

3 mai 2017 11:49   Internațional
Ultima actualizare:

Yomma Fouad (21 de ani), o prostituată, seducea bărbați bogați în cluburile de noapte din Miami (Statele Unite), apoi mergea cu ei într-o cameră de hotel unde îi droga și se culca cu ei.

Ea a fost arestată după ce „aventura” cu un bărbat n-a mai mers precum cele precedente. După ce a căzut în mrejele ei și a adormit după ce au făcut sex, a observat că îii lipseau cele mai de preț lucruri, precizează The Sun. A avut norocul că și-a putut aminti suficient de bine cum arată, iar polițiștii au reușit să-i dea de urmă.

Presupusa victimă a întâlnit-o pe fouad, originară din sudul Carolinei (SUA), într-un club de noapte în luna martie. Ea a acceptat fără să șovăie să meargă acasă la el. Bărbatul susține că numele pe care ea l-a folosit era Amina și i-a făcut masaj foarte reconfortant, încercând să-l adoarmă. După ce s-a culcat cu ea, victima a adormit.

Când s-a trezit, a observat că hainele, banii și bijuteriile, inclusiv un ceas Rolex dispăruseră împreună cu prostituata. I-a furat lucruri în valoare de 32.000 de dolari. „M-am trezit drogat, fără să știu ce mi s-a întâmplat și toate lucrurile mele dispăruseră”.

După ce Yomma a fost arestată, polițiștii au descoperit că femeia era autoarea și altor jafuri asemănătoare.

Mai multe