Incredibil! Vezi ce a găsit o femeie la primul etaj al locuinței ei

27 mai 2015 19:28   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Bedford, Pennsylvania, a avut o mare surpriză când a descoperit ce se ascundea în dulapul din dormitorul său. Femeia, aflată în jurul vârstei de 85 de ani, nu mai urcase la etajul casei de foarte mult timp.

Bătrâna nu se mai putea deplasa cu ușurință, acesta fiind și motivul pentru care nu mai urcase la primul etaj la locuinței. Tot din acest motiv, aceasta era îngrijită de o altă femeie, potrivit nbcnews.com.

Femeia care avea grijă de ea avea și un iubit, pe care, la un moment dat, i l-a prezentat bătrânei, căreia bărbatul nu i s-a părut deloc suspicios. Totuși, când fiica sa a venit să o viziteze, a urcat la primul etaj al casei și a observat un bărbat care se ascundea în dulap.

Bărbatul, Mark Pots, era însuși femeii care avea grijă de bătrână. Acesta locuia la primul etaj al locuinței de câteva săptămâni bune, unde își adusese, deja, îmbrăcăminte și tot ce avea nevoie pentru a trăi acolo. Mai mult, fiica femeii a fost înspăimântată când l-a găsit pe bărbat cu un pistol în mână.

Acum, bărbatul este acuzat de violare de domiciliu. Numele îngrijitoarei nu a fost încă dezvăluit, întrucât investigațiile sunt încă în desfășurare.

Mai multe