Incredibila transformare a unui om al străzii! A plâns când a văzut schimbarea

17 martie 2017 10:17   Internațional
Ultima actualizare:

Uneori se spune că haina îl face pe om, dar în cazul acestui bărbat, care a petrecut 25 de ani pe străzi, schimbarea vestimentației nu i-ar fi adus nicio schimbare. Omul fără adăpost a primit un tratament de îngrijire facială la un salon de înfrumusețare, dar la final a fost atât de diferit, că nu s-a putut recunoaște pe sine.

Jose Antonio )55 de ani) obișnuia să fie electrician, dar o suferință în viață l-a aruncat într-o depresie care l-a făcut să ajungă pe străzi. După cum relatează Daily Mail. timp de 25 de ani a fost un vagabond, un om fără adăpost, care depindea de mila străinilor și devenise parcagiu pentru a câștiga câțiva bani pentru a supraviețui.

Viața lui s-a schimbat însă radical odată ce a intrat în salonul de înfrumusețare cu ajutorul moderatorilor unei emisiuni spaniole. A intrat în frizerie cu barbă înclcită, slinoasă, albă, parul lung și neîngrijit. A fost bărbierit, tuns, vopsit, pensat, i s-a dat un stil modern, la modă, iar când s-a privit în oglindă, nu i-a venit să creadă ceea ce vedea, nu s-a putut recunoaște pe sine și a izbucnit în lacrimi.

Când s-a întors pe strada unde multă lume îl știa de peste două decenii, acum nimeni nu l-a mai recunoscut după aspectul fizic, doar comportamentul său prietenos făcându-i pe apropiați să și-l amintească. A fost servit chiar și cu o bere de către chelnerul unui restaurant care îl știa și nu-i venea să creadă că era Jose. A atras atenția chiar și câtorva tinere femei care nu-și mai puteau lua ochii de la „noul” Jose Antonio.

Mai multe