Înduioșător! Câinele care nu vrea să-și părăsească stăpânul mort în seismul din Italia

27 august 2016 21:26   Internațional
Ultima actualizare:

Cutremurul din Italia a lăsat planeta cu 291 de oameni mai săracă. Seismul cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter, produs miercuri dimineață, 24 august, la doar patru kilometri adâncime, a lăsat un adevărat dezastru în urma sa. Sâmbătă, 27 august, a fost zi de doliu național în Italia și data pe care mulți nu o vor uita, căci și-au condus la groapă oameni dragi.

Instantaneul cu o mare de sicrie a tulburat tot mapamondul. Un moment cu adevărat emoționant i-a înduioșat nu doar pe cei prezenți la fața locului, ci și pe aceia care au urmărit imaginile. Un câine credincios și îndurerat de pierderea stăpânului său nu s-a putut despărți de coșciugul în care-și doarme somnul de veci cel care i-a fost prieten.

Stăpânul cockerului spaniol Flash a fost Andrea Cossu, un bărbat de 45 de ani, care se afla în vacanță în Pescara del Tronto. Localitatea cu pricina a fost rasă de pe fața pământului. "Cei doi au fost inseparabili", au spus cei apropiați de Andrea Cossu către presa italiană, citată de The Telegraph.

Mai multe