Infidelitatea l-a costat scump! Unui bărbat i s-au furat testiculele după o noapte de beţie

27 februarie 2015 14:19   Internațional
Ultima actualizare:

Deşi pare o glumă, e cât se poate de adevărat. Unui bărbat i s-au furat testiculele după o întâlnire cu o femeie.

Dmitry Nikolaev (30 de ani), de meserie actor, a rămas fără testicule după ce a fost drogat de către o femeie cu care s-a întâlnit la saună.

Potrivit Daily Mail, omul a cunoscut o domnişoară foarte atrăgătoare după ce a ieşit de la un teatru din Moscova, unde a jucat într-o piesă. Femeia a început să flirteze cu el şi, într-un final, i-a dat întâlnire la saună. Deşi era căsătorit, omul s-a dus, iar de aici avea să înceapă drama vieţii lui.

După ce s-a sărutat cu femeia şi a băut mai multe beri, omul a căzut inconştient. A doua zi, el s-a trezit într-o baltă de sânge, într-o staţie de autobuz. Nu îşi mai amintea nimic din ce s-a întâmplat, dar avea dureri mari în zona inghinală, motiv pentru care a fost transportat la spital.

Aici, doctorii i-au dat cea mai proastă veste pe care o poate auzi un bărbat: i s-au furat testiculele. Operaţia a fost executată, se pare, de către un bărbat care avea pregătire medicală.

Poliţiştii suspectează că omul a intrat, fără să vrea, pe mâinile unui grup de traficanţi de organe, din care făcea parte şi tânăra care l-a cucerit. După ce i-a pus un drog în bere, femeia a acţionat, împreună cu alte persoane, printre care se afla şi un medic.

Mai multe