Înfiorător! Un tată și-a violat fiica lesbiană pentru a-i arăta că sexul cu bărbați e mai bun

4 martie 2017 17:01   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a acționat cu brutalitate atunci când a aflat că fiica sa de 16 ani avea „probleme de identitate”. Timp de doi ani, fetița a fost violată de trei ori de propriul tată.

Bărbatul este tatăl a două fiice și amândouă au fost abuzate sexual de propriul părinte, precizează Daily Star. violatorul, al cărui nume nu poate fi divulgat din motive legale, a fost dat pe mâna justiției atunci când una dintre fiicele sale nu a mai putut suporta coșmarul prin care ea și sora sa treceau.

În ciuda faptului că el a pledat nevinovat față de toate capetele de acuzare, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare. Inițial, începuse cu abuzarea sexuală a unei fiice, dar după ce aceasta a fugit de acasă, a început să o violeze pe sora acesteia. Cea de-a doua fiică avea doar 11 ani când coșmarul ei a început.

Potrivit mărturiilor fetiței, la 16 ani și-a dat seama că este posibil să fie atrasă sexual de femei și nu de bărbați. ea a încercat să vorbească despre problemele sale cu tatăl ei, dar acesta a reacționat brutal și a decis să-i arate că este mai bine să se culce cu un bărbat.

Perioada de detenție a bărbatului a ajuns în cele din urmă la 21 de ani din cauza abuzurilor sexuale repetate pe care le-a comis asupra propriilor sale fiice.

Mai multe