Internauții șterg pe jos cu Trump. ”Iohannis vorbește mult mai bine engleza”

9 iunie 2017 23:43   Internațional
Ultima actualizare:

Vineri, 9 iunie, Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă. Cum era de așteptat, milioane de oameni au fost cu ochii pe cei doi lideri, pentru a vedea cum decurge această vizită oficială. Se pare că mulți dintre aceștia au sesizat un lucru surprinzător. Engleza liderului român este mult mai fluentă și mai corectă, decât a celui american.

După ce au avut o discuție tete-a-tete, ce a durat mai bine de 30 de minute, cei doi lideri au susținut o conferință de presă. Atât Donald Trump, cât și Klaus Iohannis au rostit câte un discurs prin care și-au exprimat părerile și credințelele legate de situațiile din agenda de zi.

Conferința de presă a fost urmărită de mii de oamenii, care au stat cu ochii atât pe comportamentul și atitudinea celor doi, cât și pe limbajul și fluiditatea vorbirii în a acestora. Surprinzător, poate, Donald Trump s-a făcut de rușine vorbind propria-i limbă.

Mai mulți internauții au reacționat după conferință prin mai multe mesaje publicate pe Twitter prin care au admis faptul că engleza președintelui român este mult mai bună, decât a celui american. Iohannis a fost mult mai fluent și expresiv, atât în discursul său, cât și la răspunsurile date jurnaliștilor de la fața locului.

Mai multe