ISIS a gătit fiul unei sclave sexuale și i l-au dat să-l mănânce. Mărturii șocante

27 iunie 2017 20:07   Internațional
Ultima actualizare:

Jihadiștii au gătit fiul unei femei, pe care o țineau ca sclavă sexuală, și i l-au dat să-l mănânce, după ce a ținut-o timp de trei zile fără apă sau mâncare. De asemenea, o fetiță de zece ani a fost violată în fața tatălui și celor cinci surori care priveau neputiincioși suferințele copilei.

Un deputat irakian susține că o femeie răpită și ținută drept sclavă sexuală într-o pivniță a fost hrănită cu carnea propriului fiu. Vian Dakhill a dezvăluit, de asemenea, într-un interviu televizat, că o fetiță de zece ani a fost violată în fața tatălui și surorilor ei.

”Una dintre femeile pe care am reușit să le salvăm de ISIS a spus că a fost ținută într-o pivniță timp de trei zile, fără hrană sau apă. Ulterior, i s-a adus o farfurie cu orez și carne și a început să o devoreze pentru că era extrem de înfometată. Când a terminat i s-a spus că i-au gătit fiul de un an și că ea l-a mâncat”, a declarat în lacrimi deputatul, conform The Sun.

Politicianul și-a găsit curajul și cuvintele de a povesti o altă atrocitate a monștrilor ISIS îndreptată spre o fetiță de doar zece anișori.

”Una dintre fete a spus că erau șase surori, iar cea mică a fost violată în fața tatălui și a lor” a declarat printre lacrimi Vian. De asemenea, deputatul a declarat că oamenii ei ”cumpără” femei de la criminalii ISIS.

”Un terorist poate suna și să spună că deține o fată pe care vrea să o vândă. Ei numesc familia tinerei și noi o cumpărăm. Îmi pare rău că folosesc acest cuvând, dar ăsta-i adevărul. Noi, Yazidi-ul, în secolul 21, cumpărăm femeile și fiicele noastre”, a adăugat politicianul.

Mai multe