Iubitul româncei aruncate în Tamisa s-a fotografiat în locul tragediei, cu 24 de ore înainte de atac

29 martie 2017 13:02   Internațional
Ultima actualizare:

Ziua dinaintea dezastrului. Iubitul româncei aruncate în Tamisa în timpul atacului de la Westminster s-a fotografiat în același loc, înainte cu 24 de ore ca tragedia să aibă loc.

Andrei Burnaz, iubitul Andreei Cristea, românca aruncată în Tamisa în timpul atacului din Londra și-a făcut o poză, exact în locul în care urma să aibă loc tragedia, cu 24 de ore înainte. Andrei plănuia să o ceară în căsătorie pe aceasta, însă românca se luptă cu moartea în spital. Andreea Cristea se află în stare critică înh spital, după ce teroristul Khalid Masood a încercat să o ucidă, pe ea și alți zeci de oameni cu o mașina 4X4, miercurea trecută.

Arhitecta a fost împinsă peste barieră în apă, înainte ca Masood să aprindă focurile de armă și să ia viața a patru persoane. Pozele făcute de cei doi îndrăgostiți te emoționează până la lacrimi. Într-o poză, Andrei zâmbește pe Podul Westminster și celelalte sunt momente și locuri pe care cei doi au apucat sa le trăiască și să le vadă înainte de tragedie.

Într-un comunicat, familiile cuplului au declarat că sunt recunoscători pentru munca depusă de serviciile de urgență, care i-au salvat fetei viața.

”Andreea se află încă într-o stare critică, dar beneficiază de cele mai pune servicii medicale. Toată dragostea, suportul și respectul pentru Andreea noastră”, au fost declarațiile părinților, potrivit DailyMail.

Iubitul româncei, Andrei Burnaz plănuia să o ceară în căsătorie în timpul vacanței lor în Londra, după cum a spus ambasadorul României, Dan Mihalache. Încă nu se știe dacă Andreea a sărit în apă sau a fost împinsă, dar reporterii au sugerat că aceasta s-a aruncat ca să scape de terorist. 

Andreea plutea cu fața în jos când a fost găsită. Și inginerul Andrei Burnaz, iubitul acesteia, a fost dus la spital cu o fractură la craniu.

Mai multe