Jurnalul secret al lui Meghan Markle care dezvăluie detalii întunecate din trecutul ei

24 februarie 2018 17:26   Internațional
Ultima actualizare:

Fiecare persoană are secrete sau amintiri întunecate pe care nu am vrea să le dezvăluim, așa că nici celebritățile nu fac excepție. Totuși, viitoarea soție a Prințului Harry a avut cândva un blog realizat sub forma unui jurnal personal, în care a dezvăluit cât de greu i-a fost să atingă succesul în cariera de actriță.

Pe acest blog, Meghan Markle (36 de ani) și-a dat frâu liber emoțiilor. Scriind sub pseudonim, logodnica Prințului Harry povestea periodic dramele prin care trecea la începutul carierei cinematografice. Ea și-a expus în acest fel, partea întunecată a trecutului său, pe care cu siguranță vrea să-l dea uitării.

„Am fost nevoită să-mi «îngheț» anul la actorie, să împrumut bani, să am joburi pe care le uram, să îndur să fiu tratată ca un nimic, să sărut actori cu o respirație urât mirositoare și plângeam ore în șir pentru că simțeam că nu mai rezist”, scria Meghan într-unul dintre articolele de pe blog, după cum a declarat o sursă apropiată fostei actrițe, pentru Daily Star.

Meghan se folosea, însă, de diferite tertipuri pentru a-i face pe cititori să-i acceseze blogul și chiar le adresa îndemnuri precum: „Haideți să citiți despre fata cu sânii magici”, doar pentru a le capta atenția. Fosta actriță era disperată să devină celebră, iar în timp, visul ei s-a împlinit.

Avea totuși și o anumită teamă de a se expune, de-aia și scria sub pseudonim. Totuși, jurnalul online era pentru ea ca o terapie, prin care se vindeca de frustrări.

Mai multe