Justin Timberlake a fost părăsit de soţia gravidă

22 februarie 2015 22:36   Internațional
Ultima actualizare:

Gata! Odată rupt lanţul de iubire, nimic nu-l mai înnoadă. Actriţa Jessica Biel (32 de ani) a ajuns la capătul răbdării. Săptămâna trecută s-a certat urât cu Justin Timberlake în timp ce luau cina la restaurantul Au Fudge, din LA şi l-a ameninţat cu divorţul.

Şi-au jurat credinţă veşnică şi iubire eternă în 2012 după o relaţie „cu năbădăi” care a ţinea de mai bine de cinci ani. Surse din apropierea celor doi au declarat pentru „National Enquirer” că Jessica Biel ştia încă de la bun început cu cine se înhamă la drum şi că Justin Timberlake nu poate fi fidel unei singure femei. Însă şi-a călcat pe suflet. După ce s-au mutat în apartamentul conjugal din New York şi amândoi au început să lucreze la diferite proiecte, viaţa de cuplu s-a îmbunătăţit.

„Seara se vedeau acasă şi la 31 ianuarie, chiar în ziua în care Justin a împlinit 34 de ani, Jessica i-a dat marea veste: e însărcinată în luna a cincea”, a declarat pentru NY Post un prieten din anturajul celor doi. Toată lumea credea că Justin, care a strâns o avere de 70 de milioane $, se va cuminţi. Însă nu a fost aşa. Cu doar o zi înainte să îşi scoată soţia la restaurant, paparazzi l-au surprins intrând pe uşa din dos a unui club newyorkez, la ora 3.00 dimineaţa.

După ce a aflat, Jessica a reacţionat cum nu se poate mai dur. L-a pus încă o dată să îşi facă bagajele şi să plece din casă. Actriţa care are în conturi 18 milioane de dolari a fost de acord când s-a căsătorit cu Justin să nu emită pretenţii la averea lui. Însă după ce va naşte, situaţia se va schimba în favoarea ei. Întrebaţi cum comentează incidentul, cei doi au spus că sunt stresaţi şi că lucrează la un proiect cinematografic comun. Oricum scena de la restuarant nu a arătat deloc a repetiţie pentru film, susţin martorii...

Click! spune

  • Justin şi Jessica au început să iasă împreună încă din 2007, după ce Justin i-a dat întâlnire prin telefon.
  • Două luni mai târziu se mutau împreună în vila lui Justin din Beverly Hills şi după alte şase luni se despărţeau prima oară.
  • În 2011, relaţia lor părea se se fi sfârşit din cauza Rihannei, dar au trecut peste infidelitatea lui Justin şi octombrie 2012 s-au căsătorit în Italia.
  • La 31 ianuarie 2015, Jessica anunţă că e gravidă.
Mai multe